Behöver du hjälp av en kompetent målare?

Godmorgon, godmorgon och vad roligt att ni intresserar er för den här bloggen! Jag har många läsare som hört av sig och tycker att det vore bra om jag ville skriva fler inlägg om det här med renoveringen och även ommålningen av min villa. Det är jättebra att ni är intresserade, för är det någon som byggt om och renoverat och fått hjälp med att måla om fasaden den senaste tiden så är det jag! I det här inlägget ska jag berätta mera om en målare i Tierp och Gävle, ett företag som heter Grönvalls Måleri i Gävle AB. 

 

Jag har fått god hjälp av det här företaget tidigare och eftersom jag blev så nöjd då tänkte jag att det var lika bra att anlita samma företag igen. Grönvalls Måleri i Gävle borde vara intressant även för er då de kan hjälpa till med så många olika saker inom måleri. Jag blev själv rekommenderad det här företaget av en bekant och jag är glad att jag tog honom på orden. Förra gången målade de om hela köket och nu är det som sagt fasaden på det här vackra trähuset som fått en helt ny färg. Dessa målare i Tierp och Gävle kan hjälpa till med inomhusmålning, utomhusmålning, spackling och tapetsering och mycket, mycket mer. De målar både gammalt och nytt! Det enklaste är att ni som är intresserade av att få reda på mer hör av er till dem. Dessa målare i Tierp med omnejd förtjänar verkligen att bli uppmärksammade tack vare de goda resultat som de hela tiden levererar till sina kunder och deras fantastiska kundservice. Även i fortsättningen kommer Grönvalls Måleri i Gävle AB att vara mitt förstahandsalternativ om jag behöver hjälp av en målare i Tierp.