Flitiga Fruars Städservice

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Jag har sett att det här med kontorsstädning i Mölndal med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt mer och mer i kommentarerna. Jag tänkte försöka vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tipsa er om det företag som jag och min arbetsplats har anlitat, nämligen Flitiga Fruars Städservice. Som ni säkert redan har koll på så äger jag ett företag med 20 anställda. Vi har vårt kontor i centrala Mölndal, och har länge letat efter ett företag som kan hjälpa oss med det här med städningen. Många av de företag som vi har kontaktat har tyvärr känts väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket har varit väldigt synd. Vi har dessutom varit väldigt stressade när det kommer till det här med städningen, då det har varit väldigt stökigt och smutsigt på vårt kontor tidigare. Vi blev därför otroligt glada och tacksamma när vi hittade Flitiga Fruars Städservice, då detta företag är det första som verkligen kunnat hjälpa oss med det som vi behöver. Personalen hos Flitiga Fruars Städservice är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, och är alltså någonting som man på detta företag arbetar mycket med, för att få kunderna att känna sig trygga och bekväma. Detta uppskattades väldigt mycket från vår sida, och vi kände verkligen att vi hade valt rätt företag.

De är även väldigt duktiga när det kommer till själva städningen av vårt kontor, och städar alltid med noggrannhet och kvalitet. Jag är otroligt glad och tacksam över att vi har fått hjälp utav Flitiga Fruars Städservice, då vi nu kan arbeta varje dag på ett välstädat och snyggt kontor. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Mölndal med omnejd att vända er till just Flitiga Fruars Städservice.