H&A Beauty AB

Hej på er alla mina underbara och fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på veckan. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med nagelförlängning på Östermalm med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. H&A Beauty AB är ett företag som jag hittade för inte så länge sedan, genom en vän till mig som även hon fixar sina naglar hos detta företag. Jag har tidigare vänt mig till flera olika företag som sagts kunna hjälpa mig på det bästa tänkbara sätt inom nagelförlängning, men tyvärr har jag stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag. Jag har förstått att ni är en hel del som har känt samma sak, och att ni är många som har varit missnöjda med den hjälp som ni fått utav vissa företag. Just H&A Beauty AB är ett företag som jag har blivit otroligt nöjd med och som jag definitivt att fortsätta vända mig till just H&A Beauty AB. Personalen hos H&A Beauty AB är otroligt kunniga inom det här med kundservice, vilket för mig är väldigt viktigt när det kommer till ett företag som detta. De var väldigt trevliga och tillmötesgående, och visade mig att de under hela processen skulle arbeta med mina egna förutsättningar, behov och önskemål, för att kunna göra mig så nöjd som möjligt.

Jag blev otroligt nöjd med det resultat som jag gick hem med första gången, och har sedan dess blivit lika nöjd varje gång. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er på Östermalm med omnejd att vända er till H&A Beauty AB.