LP Last AB har hjälpt oss

Hej på er alla mina fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig start på veckan. Jag vet att ni är många som har haft frågor och tankar om det här med kranlyft i Kalmar med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just det här ämnet. LP Last AB är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, som då anlitat detta företag då hon behövde hjälp med någonting inom kranlyft. Som ni säkert vet äger jag ett företag, och det var för några månader sedan som jag och mina anställda behövde hjälp av ett företag med en kranlyft. Vi hade tidigare kontaktat flera olika företag som sagts kunna hjälpa oss, men tyvärr kändes de alldeles för oseriösa och oprofessionella för vår del. Vi är därför otroligt glada och tacksamma över att vi hittade just LP Last AB, då detta företag verkligen har hjälpt oss med vårt projekt. Personalen hos LP Last AB är duktiga och kunniga inom det här med kundservice, vilket gjorde oss kunder otroligt glada. Jag tycker tyvärr att det är alldeles för få företag som arbetar med just det här med kundservice, vilket är synd, då detta är någonting som alla företag borde arbeta med, oavsett typ av arbete. Tack vare LP Last ABs fantastiska kundservice, kände vi oss väldigt sedda och viktiga för företaget, vilket var skönt.

Personalen arbetade dessutom med våra egna behov, önskemål och förutsättningar under hela processen, vilket gjorde att vi fick det resultat som vi hade önskat. De är hos LP Last AB otroligt skickliga och erfarna inom sitt arbete och jag vill därför tipsa er läsare som befinner er i Kalmar, Nybro eller på Öland med omnejd att vända er till detta företag.